Please uncheck "Request desktop site" to continue!"
HOTEL BELVEDERE BRĂILA

Activități și obiective turistice în Brăila

Locuri & Atracții turistice

excursii-insula-mare-si-insula-mica-braila

Insula mică și Insula Mare a Brăilei​

Este inima naturii din vecinătatea orașului - cu păsări acvatice și peisaje neatinse de civilizație. Oferă-ți farmecul Deltei într-o plimbare cu bacul.

Vezi pe hartă
parc-natural-braila-excursii

Parcul natural Balta mică a Brăilei

Păsări, pești, plante sălbatice. Odată cu vizita ta în oraș, oferă-ți ocazia să vezi un muzeu plutitor unic în Europa.

Vezi pe hartă
teatru-maria-filotti-braila-2018

Teatrul Dramatic Maria Filotti​

Tradiţie și arhitectură de 150 de ani vechime! Nu ezita să afli programul teatrului Maria Filotti 2018 ca să vezi scena pe care au debutat Hariclea Darclée şi Maria Filotti.

Vezi pe hartă
Casa memorială Panait Istrati​

Casa memorială Panait Istrati​

O casă-muzeu în amintirea scriitorului Panait Istrati. Fă o plimbare pe aleile din Centrul Istoric al Brăilei și intră în universul vieții sale de la sfârșitul secolului al XIX-lea.

Vezi pe hartă
orase-cu-centru-vechi-romania

Ceasul Public din Centrul Vechi

În centrul orașului încă de la 1909 este o piesă rară de mobilier urban. Albastru ca Dunărea. Ceas monumental. Punct de reper pentru întâlnirile amicale din Piața Traian.

Vezi pe hartă
fantana-cinetica-obiectiv-turistic-braila

Fântâna Cinetică

Sculptură urbană la doi pași de hotel, fascinează din primăvară până-n toamnă. Cu mișcări inedite și vibrații luminoase, e semnată de celebrul sculptor român Constantin Lucaci.

Vezi pe hartă

Plimbări prin oraș & împrejurimi

  gradina-mare-cu-cazinou-braila
  O dimineață în parfumul florilor

  Grădina Mare


  Lasă-te purtat de pași către cel mai iubit parc din Brăila. Cu un ceas floral cum nu mai e altul în țară și o fântână arteziană mai veche de 100 de ani, acest parc te va fermeca cu privelistea asupra Dunării - dar și cu numele marilor scriitori români, ale căror busturi veghează aleile.

  Îmaginează-ți acorduri de fanfară în foișorul parcului, sunete line la chioșcul cu muzică și un număr câștigător la Cazinoul din parc. Când vrei să te bucuri de un moment relaxat sau cauți inspirație în parfumul primelor flori ale primăverii, fă o plimbare în Grădina Mare.

  Citește mai multVezi pe hartă
  piata-traian-braila
  O pauză cu decoruri urbane

  Piața Traian


  Un ceas-monument. O fântâna barocă cu motive ornamentale inspirate din frunze de palmier și acant. Bustul împăratului Traian, în bronz. Aceasta sunt simbolurile care aduc farmec parcului plin de străduțe pavate și arbori rari. Descoperă, printre altele, magnoliile originare din China și bucură-te și de atracțiile turistice din Centrul Vechi.

  Citește mai multVezi pe hartă
  centrul-vechi-braila
  O seară de poveste

  ​Centrul Vechi


  Ia la pas aleile orașului vechi și vei descoperi monumente care au făcut istorie și case memoriale cu fațade inegalabile.

  Elemente de arhitectură de la sfârşitul secolului XIX. Baroc şi art nouveau. O biserică ortodoxă fără turle provenită dintr-o geamie - și unde se pot vedea și astăzi influențele orientale. Monumente istorice dintre care enumerăm doar câteva: biserica “Sfinţii Mihail şi Gavril”, casa memorială “Perpessicius”, Centrul Cultural “Nicăpetre”, Muzeul Brăilei. Toate fac din Centrul Vechi al Brăilei un mare muzeu de arhitectură în aer liber, cu magazine și cafenele celebre în oraș.

  În timpul verii, oprește-te la una din terase și savurează o cafea.

  Citește mai multVezi pe hartă
  trasee-agrement-dunare-braila
  O excursie pe apă

  Agrement pe Dunăre


  Cea mai bună ocazie de a lăsa în urmă zgomotul orașului - dar și un spectacol fără filtre pe care ne face plăcere să îl oferim oaspeților noștri. Când vrei să înveți alfabetul naturii și să guști din lecția de libertate direct de la păsările sălbatice, fă o excursie pe Dunăre. Vei vedea locuri extraordinare, dintre care amintim paradisul verde din zona insulei mici a Brăilei sau minunatul canal Măcin.

  Evenimentele private pe vas și plimbările pe Dunăre le organizăm pentru grupuri mai mari de 50 de persoane.

  Citește mai multVezi pe hartă
  Abonează-te la newsletter

  Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Hotel Belvedere Brăila

  Abonează-te

  2023. Hotel Belvedere Brăila. Toate drepturile rezervate.

  Termeni și condiții | Politica de cookie | Politica de anulare | ANPC