Please uncheck "Request desktop site" to continue!"
Bine ați venit la

Hotel Belvedere Brăila

Camere de 3 stele cu interior clasic

Confort regal pe faleza Dunării
Eleganță și facilităţi de ultimă oră în inima orașului dar pe malul Dunării. Aproape de atracțiile turistice, în camere reconfortante. Iată cel mai potrivit cadru cu care să-ți începi experiența într-un hotel de 3 stele din Brăila!

Situat ultra-central, Hotel Belvedere are mai mult de un sfert de secol vechime și povești pe măsură, iar aerul modern este un avantaj din 2003, odată cu renovarea totală a hotelului. Descoperă 52 de camere și apartamente de inspirație clasică, cu finisaje de lemn și tapiserii de mătase. Trei săli de evenimente dotate pentru organizarea evenimentelor de companie. Un restaurant cu meniu internațional și o terasă cu priveliște asupra Dunării, ideale pentru evenimente personale.
Vezi facilitățile

Săli de evenimente

sala-evenimente-hotel-belvedere

Sală de conferințe

Cu o capacitate de 120 de locuri și lumină naturală, sala este dotată cu videoproiector, ecran proiecție, instalație sonorizare, flip chart și WiFi.
Vezi mai multe
sala-workshop-hotel-braila

Sală mare de protocol

Sala are o capacitate de 25 de locuri și beneficiază de lumină naturală. Este dotată cu ecran proiecție flip chart și WiFi.
Vezi mai multe
sala-intalniri-private-hotel-belvedere

Sală mică de protocol

Sala are o capacitate de 10 de locuri și beneficiază de lumină naturală. Este dotată cu ecran proiecție flip chart și WiFi.
Vezi mai multe
Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Hotel Belvedere Brăila

Abonează-te

2023. Hotel Belvedere Brăila. Toate drepturile rezervate.

Termeni și condiții | Politica de cookie | Politica de anulare | ANPC